Учасники благодійного забігу у Львові збирали кошти «Охматдиту»

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

У неділю, 3 вересня, біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької стартував благодійний забіг «Щасливий кілометр», який уже вдруге організувала компанія «Фуджікура» на підтримку Львівської обласної клінічної лікарні ««Охматдит».

Під час цьогорічного забігу кошти збирали на великий хірургічний «LED»-світильник для операційної «Охматдит у», вартість якого – понад 184 тисячі гривень.

Учасники благодійного забігу могли самостійно обрати для себе дистанцію: 1,4 кілометра або сім кілометрів – для дорослих, а 100 метрів – для дітей, які бігли у компанії з казковими героями. Підтримати учасників забігу прийшли директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак і працівники лікувальних закладів. Зокрема – головний лікар «Охматдиту» Мар’яна Возниця, яка розповіла: «В операційній, для якої планується закупити світильник, щодня проводять одну-дві операції, всього понад 400 втручань за рік. Вдосконалення її освітлення за допомогою такого висококласного сучасного обладнання дозволить суттєво полегшити та покращити якість роботи хірургів, а отже – якнайкраще надавати допомогу нашим маленьким пацієнтам».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: