Двоє шукачів пригод намагалися пішки по залізничному мосту перетнути кордон

36875-1_large-737x492

23-річного чоловіка та 18-річну дівчину затримали сьогодні опівночі прикордонники у залізничному вантажному пункті пропуску «Чоп (Дружба)».

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Для своєї подорожі вони обрали досить нестандартний маршрут, намагаючись пішки перетнути кордон по залізничному мосту через річку Тиса. Проте зухвалий план юних правопорушників провалився, оскільки там же на мосту їх виявив прикордонний наряд від відділу «Чоп».

Жодних документів, які б посвідчували їх особу, затримані при собі не мали, проте представились громадянином Італії та громадянкою Румунії. Як вони потім пояснювали правоохоронцям, хлопець запросив дівчину познайомитись з його матір’ю, що проживає у Києві.

Обох правопорушників доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для з’ясування усіх обставин та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення особи затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону» та повернуто на територію Угорщини у порядку реадмісії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: