Італійський лоукостер почне літати з Києва та Львова до Неаполя та Бергамо

5549

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines у 2017 році почне польоти з київського аеропорту «Жуляни» в Бергамо і Неаполь, а також зі Львова у Бергамо, Венецію і Неаполь.

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines у 2017 році почне польоти з київського аеропорту «Жуляни» в Бергамо і Неаполь, а також зі Львова у Бергамо, Венецію і Неаполь.

Про це ідеться на сайті лоукостера.

Польоти з Києва в Бергамо почнуться з 4 грудня, а в Неаполь — з 9 грудня і будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і суботах. В період новорічних свят авіакомпанія тимчасово додасть третій рейс по середах, зазначає avianews.com.

Рейси зі Львова до Бергамо стартують з 20 жовтня, а до Венеції і Неаполь — з 8 грудня.

За всіма трьома напрямками польоти будуть виконуватися два рази на тиждень по п'ятницях і неділях.

Квитки на нові рейси вже у продажу за ціною від 50 євро в одну сторону або від 100 євро туди-назад на сайті авіакомпанії. У ціну входить перевезення ручної поклажі вагою до 10 кг і з габаритами до 55х35х25 см.

Перевезення багажу до 15 кг обійдеться у 8 євро при оплаті заздалегідь. Якщо вага багажу становитиме 15-20 кг, то багажний збір складе 14 євро, а для валізи вагою 20-25 кг перевезення в багажі обійдеться в 19 євро при оплаті заздалегідь.

У разі, якщо перевезення багажу оплачуватиметься в аеропорту, авіакомпанія буде стягувати підвищений збір.

Ernest Airlines є невеликий авіакомпанією з албанськими корінням і флотом з двох літаків A320 і A319. Наразі авіакомпанія виконує польоти зі столиці Албанії Тірани в кілька міст Італії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: