ТОП-5 причин відвідати Форум видавців-2017

forum_general1

З 13 до 17 вересня у львівському Палаці Мистецтв та у понад 40 локаціях міста, відбудеться 24-ий «Форум видавців у Львові».

За 5 днів можна буде відвідати понад 1000 культурних та освітніх заходів. Фокусна тема 24-го форуму – «Точка творення». Про це повідомили в ЛОДА.

Топ 5 причин відвідати форум:

  1. Першим прочитати книжкові новинки осені.

Не секрет, що саме до Львівського форуму видавництва із цілої України стараються презентувати нові книги. Вперше у перекладі виходить поезія та проза закордонних авторів, свої нові романи презентують українські автори. Цьогоріч своїх читачів видавці та письменники потішать такими найочікуванішими новинками: Сергій Жадан «Інтернат»; Любко Дереш «Спустошення»; Василь Шкляр «Троща»; Юрій Винничук «Лютеція»; Наталка Сняданко «Охайні прописи ерцгерцога Вільгельма»; Владислав Івченко «Два пасинки Митрополита».

  1. Поспілкуватися із відомими в світі письменниками, що вперше відвідають Україну.

Кожного року Форум Видавців відвідують десятки зіркових гостей. Це поети та прозаїкі, перформери, перекладачі та критики із цілого світу. На 24-ий Форум видавців запрошено митців із Великобританії, США, Франції, Литви, Сербії, Словаччини, Білорусії. Серед них Філіп Сендс – професор права в Університетському коледжі Лондона, автор книг «Беззаконний світ» та «Команда катувань»; білоруський поет і перекладач Андрій Хаданович; поет-перформер із США Алісія Гарріс; сценарист із Словаччини Річард Пупала; литовський поет і перекладач Марюс Бурокас; Генрі Марш – відомий лікар із Великобританії, нагороджений Орденом Британської імперії, автор бестселеру «Не зашкодь. Історії про життя, смерть і хірургію головного мозку».

  1. Стати учасником воркшопів успішних бізнесменів та відомих спеціалістів.

Форум видавців – це не лише можливість придбати літературу із саморозвитку чи психології, але й безкоштовно взяти участь у практичних майстер-класах знаних експертів. Воркшоп на тему «100 прийомів, методів і технік із тайм-менеджменту, самомотивації, а також персональної продуктивності» проведе блогер, мандрівник та онлайн-підприємець Орест Зуб. Професор фінансів, керівник програми Master of Banking and Finance [MBF] Євген Пенцак розповість про те, як приймати правильні бізнес-рішення, обирати тактику та стратегію у роботі. Мовознавець, дослідник і популяризатор української мови Олександр Авраменко проведе майстер-клас з культури мовлення.

  1. Знайти унікальні професійні видання та провести час у колі однодумців.

Окрім традиційних літературних подій чималу частину програми Форуму видавців складають тематичні кластери – майданчики, що об’єднують спеціалістів вузьких сфер. Це можливість дізнатися про нові видання у конкретних галузях науки, підвищити свою кваліфікацію, взяти участь у тематичних дискусіях, зав’язати нові професійні контакти. У фокусі цьогорічного Форуму – історія, філософія, бізнес та економіка, креативні індустрії та урбаністика, здоров’я, наука і технології, освіта, права людини, мови та переклади, культура і конфлікт та ін.

  1. Отримати автограф та зробити селфі із улюбленим письменником.

Кожен із запрошених письменників, які візьмуть участь у Форумі видавців, матимуть не лише презентації та зустрічі із читачами, але й автограф-сесії. Тож придбавши книгу улюбленого письменника, ви матимете унікальну можливість отримати примірник із побажаннями від автора. Ну, і звичайно ж зробити селфі на згадку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: