У Львові затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві

1_main_ukr

1 вересня до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків на вулиці Митрополита Ангеловича у Львові про те, що з сусідньої квартири чути різкий неприємний запах, а її власника ніхто не бачив вже більше тижня.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У вказаній квартирі правоохоронці виявили тіло 47-річного власника помешкання без ознак життя. Проведеною судово-медичною експертизою також встановлено, що смерть настала внаслідок ножового поранення грудної клітки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства причетний 46-річний львів'янин, знайомий загиблого. Також попередньо встановлено, що між чоловіками на побутовому ґрунті виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої гість вдарив господаря ножем у груди.

Зловмисника поліцейські затримали впорядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: