У Личаківському районі відкрили новий дитячий садочок (фото, відео)

IMG_0707

В межаї проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та за кошти міського бюджету у Львові відкрили новий дошкільний навчальний заклад.

В межах проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури», та за кошти міського бюджету у Львові відкрили новий дошкільний навчальний заклад.

Сьогодні, 4 вересня, відбулось відкриття нового садочка №14, що на вул. Новознесенській. Садочок розрахований на декілька десятків дітей. 10 місць передбачено для дітей внутрішно-переміщених осіб.

Приміщення дитячого садочка №14 перебувало на стадії незавершеного будівництва упродовж останніх 4 років. Ремонт цього об`єкту здійснювався в межах проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» розрахованого на 5 млн. євро, які виділив уряд Німеччини. Головний пріоритет проекту це створення додаткових груп у дитячих садках для дітей з родин переселенців.

Сьогодні тут завершують роботи, на які Український фонд соціальних інвестицій вклав близько 5,5 млн. гривень. Вартість всього ремонту склала понад 9 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: