Кавовий апарат, розетки та мікрохвильовка: як виглядають нові сучасні українські вагони (фото)

21273434_1666192900081158_7587733617051374909_o

4 вересня у перші рейси відправились три новозбудовані пасажирські вагони, які Укрзалізниця отримала минулого тижня.

Вагони мають низку конструктивних відмінностей та вдосконалень, які зроблять подорож комфортнішою, інформує прес-центр компанії.

По одному новому вагону включено до складу наступних поїздів: № 81/82 «Кобзар» «Київ – Ужгород» (вагон № 10), № 49/50 «Київ – Трускавець» (вагон № 7), № 11/12 «Київ – Новоолексіївка» (вагон № 10).

Уперше в пасажирському поїзді пасажири зможуть використовувати сучасний кавовий апарат, який пропонує великий вибір напоїв.

«У кожному купе вікна з кватирками, що відкриваються, та спеціальні молоточки на випадок екстреної евакуації. Укрзалізниця просить без потреби не чіпати й собі на згадку не відкручувати. У кожному купе – по дві розетки для зарядження мобільних пристроїв. Збільшено кількість розеток у коридорі. У вагонах встановлені комбіновані кип'ятильники, тож нагріти воду можна буде навіть під час стоянки. Стінки тамбура – з автивандального матеріалу – нержавіючого металу з декоративним покриттям. Але з ним теж бажано поводити себе адекватно. Є додаткові фільтри в системі опалення та системі водяного пожежогасіння. Удосконалена робота системи опалення в автоматичному режимі. Встановлена мікрохвильова піч. Нова конструкція гачків для одягу – зручно, стильно, цікаво», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: