Результатів експертизи ДНК у справі охоронця Димінського у Львові ніхто не бачив

854600
ДТП за участю автомобіля Петра Димінського

Слідство наразі не володіє результатами експертизи ДНК у справі смертельного ДТП, у вчиненні якого наразі підозрюється охоронець Петра Димінського Андрій Борщ.

Слідство наразі не володіє результатами експертизи ДНК у справі смертельного ДТП, у вчиненні якого підозрюється охоронець Петра Димінського Андрій Борщ.

Про це йшлося під час судового засідання щодо зміни запобіжного заходу підозрюваному, передає кореспондент Дивись.info.

Як повідомив у коментарі журналістам адвокат Борща Владислав Матяшук, його клопотання щодо надання результатів експертизи наразі залишаються без відповіді.

«Після заяв генпрокурора і міністра внутрішніх справ про висновки експертизи, які  вказують на непричетність мого підозрюваного до ДТП, було скеровано клопотання про надання цих висновків. Вчора я спілкувався зі слідчим і отримав відповідь, що на даний час він нічого повідомити не може і нічого щодо розгляду мого клопотання не пояснив. Я висновків експертизи не бачив. Про них я знаю виключно зі ЗМІ», – заявив адвокат.

Відсутність у слідства результатів експертизи, під час судового засідання, також підтвердив представник прокуратури.

Нагадаємо, Апеляційний суд Львівської області частково задовольнив клопотання захисника охоронця Петра Димінського Андрія Борща про обрання йому запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: