Активісти принесли під Львівську міську раду опудало Саакашвілі (фото)

IMG_0918

Сьогодні, 6 вересня, у центрі Львова зібралися мітингувальники, які викрикували лозунги «Геть Саакашвілі!» під стінами Львівської міської ради.

Як відбувалася акція, бачив кореспондент ІА Дивись.info

За словами учасників, акцію організував Петро Павличенко. Конкретно артикулювати цілі мітингу учасникам не вдалося. У загальному мітингувальники розповіли, що скандують проти порушення Конституції та законів України. За їхніми словами, їх обурило те, що керівні посади у ВР України займають не українці, зокрема йдеться про Уляну Супрун.

За запитання, чому принесли опудало Саакашвілі, вичерпної відповіді журналісти не отримали.

«Тут ставиться питання зробити максимум для свого народу. Навіщо нам нав'язують людей, які не є спеціалістами. Я вважаю, що і Уляна Супрун не повинна тут бути. Не розумію, чому Президент допускає такі речі у країні: порушується Конституція, немає порядку, а молодь їде за кордон», – розповіли на акції.

На пропозицію від міської ради поспілкуватися мітингувальники відмовилися, натомість звернулися до Садового з повідомленням, аби мер більше уваги приділяв молодому поколінню.

Як повідомили журналістам очевидці, коли акція лише починалася, на площу Ринок приїхав автомобіль на київських номерах реєстрації, з якого і вивантажували банери й розтяжки, із якими стояли мітингувальники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: