Львівська ОДА звернулась до міськради з вимогою навести лад з пасажирськими перевезеннями у Львові

marl_18
Фото: gazeta.lviv.ua/

Аби уникнути транспортного колапсу у місті Львові Львівська ОДА звернулась до міської ради з вимогою збільшити кількість автобусів на маршрутах.

Втім, міська влада лише запустила 3 так звані експрес-маршрути, які курсують кожні 35-40 хвилин від АС «Західна» лише до Приміського вокзалу. Окрім того, мешканці додатково змушені платити за проїзд у цьому транспорті, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Читайте також: Через переповнені маршрутки львів’янам радять заздалегідь подбати про добирання на роботу

«Львівська ОДА вважає це неприпустимим. Мешканцям не надають жодної іншої альтернативи, тому адміністрація вимагає від міста привести у відповідність логістику курсування громадського транспорту у напрямку кінцевих автостанцій  у найкоротші терміни», - йдеться на сайті адміністрації.

Нагадаємо, що  відповідно до укладених угод на транспортні перевезення міжміських та приміських маршрутів, перевізники, які здійснювали перевезення у Мостиському напрямку з 2 вересня курсуватимуть на АС Західна, замість Залізничного вокзалу, а для автобусів із Пустомитівського та Городоцького напрямку кінцева зупинка буде не на Приміському вокзалі, а на сертифікованій автостанції АС №3, а пасажири із Жовківського напрямку їздитимуть не до площі Теодора, а до АС№2. Транспортні угоди з перевізниками укладені на основі вимог Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: