Рішення про реорганізацію Галереї ухвалювало керівництво музею, – Мінкульт

kartin-gallery

У новому штатному розкладі Львівської національної галереї мистецтв нема відділу «Музей Жовківський замок» ЛНГМ ім. Б. Возницького. Нову структуру і штатний розклад визначав гендиректор музею Тарас Возняк.

 

Про це ІА Дивись.info стало відомо з наказу Міністерства культури №385 «Про затвердження структури Львівської національної галереї мистецтв імені В.Б.Возницького», копія його є у розпорядженні редакції.

У відповіді на інформаційний запит ІА Дивись.info у Міністерстві культури повідомили, що структура і штатний розклад Галереї визначається її керівником у межах доведеного в установленому порядку фонду заробітної плати та затверджується органом управління майна.

Відтак 4 травня нинішнього року Мінкультури затвердило подану гендиректором Галереї Тарасом Возняком структуру.

Структура Львівської національної галереї мистецтв тепер виглядає так:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про закриття філії ЛНГМ ім.Б. Возницького й музею «Жовківський замок». Крім того, музей «Мистецтва давньої української книги» наразі закритий на реорганізацію та «Музей давніх пам'яток» в Храмі Івана Хрестителя.

Водночас генеральний директор Львівської національної галереї мистецтв Тарас Возняк стверджує, що саме Мінкульт ініціював створення нової структури галереї, якою не передбачено такого підрозділу як «Жовківський замок». Дев’ять працівників скорочують, бо роботи для них в галереї немає.

Таку відповідь на свій інформаційний запит отримала ІА ZIK.

Тарас Возняк у відповіді також нагадує, що Львівська національна галерея мистецтв фінансується виключно із державного бюджету, і відповідно штатний розпис затверджується міністерством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: