Садовий доручив провести аналіз ситуації з приміським транспортом

IMG_9730

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив провести аналіз ситуації, що склалась у місті з приміським транспортом та забезпеченням пасажирів міським громадським транспортом.

Мер зазначив, що на виконання Закону «Про автомобільний транспорт», обласна влада обмежила рух обласних маршруток до автостанцій у Львові. Однак, виконання цієї ідеї має чимало зауважень з боку мешканців. Відтак, необхідно прийняти компромісні рішення, щоб комфорт пасажирів не погіршувався, інформує прес-служба ЛМР.

«Коротко прокоментую ситуацію, яка склалась з приміськими маршрутками. На виконання Закону «Про автомобільний транспорт», обласна влада обмежила рух обласних маршруток до найближчих автостанцій у Львові. Учора я виїжджав до кількох сіл та райцентрів навколо Львова, спілкувався з місцевими громадами. Попри те, що сама ідея є логічною, її виконання наразі не є добре продумане і викликає багато нарікань. Я вже доручив провести аналіз проблеми і в тих випадках, де ситуація суттєво погіршила комфорт пасажирів, прийняти відповідні компромісні рішення. Я також застерігаю всіх, хто вже потирає руки і збирається спекулювати на цій темі: заспокійтесь і займіться чимось корисним», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: