Ситуація із громадським транспортом у Львові погіршилася, - громадські активісти

Strajk-Avtobus-19-630x420 (1)

ГО "За якісний транспорт", яка займається моніторингом виходу автобусів на маршрути у Львові, представила черговий звіт, що засвідчує - кількість автобусів на марштурах зменшилася.

ГО "За якісний транспорт", яка займається моніторингом виходу автобусів на маршрути у Львові, представила черговий звіт, що засвідчує - кількість автобусів на марштурах зменшилася.

Про це активісти повідомили на своїй сторінці у Фейсбук.

«Cитуація із транспортом погіршилась (виїхало на 18 автобусів менше, ніж вчора), - повідомляють активісти. - Станом на 9:40 - 10:00 хв. на маршрутах курсує 410 автобусів, не виїхало 230 автобусів. Детальніша інформація на фото».

Також активісти додали, що для вирішення ситцації громадяни можуть звернутися на гарячу лінію області за номером "112": «Якщо Ви довго чекаєте на громадський транспорт, просимо телефонувати на гарячу лінію "112" і залишати скарги. Ми свідомо дали гарячу лінію ЛОДА, бо там кожна скарга оформляється, на відміну ЛМР, де не можуть точно сказати кількість скарг по транспорту».

Як ми писали раніше, львів'яни уже протягом тижня скаржаться на транспортний колапс через перенесення кінцевих зупинок приміських маршрутів. Водночас, додаткові автобуси, які виділила ЛМР, голова ГО "За якісний транспорт" Святослав Товстига назвав нелегальними.

«У нас є багато судів, і по одному з них є заборона оголошувати нові конкурси, або погоджувати нові маршрути. З цього випливає, що ми не можемо створювати нові маршрути в в режимі «експрес». Експрес, який їздить з АС «Західна» повинен мати паспорт, погоджений у поліції і управлінні транспорту. Але управлінню заборонено будь-які дії чинити, а значить такого паспорта немає у природі. Тобто ці три  автобуси є чистої води нелегалами. Такі самі побоювання є щодо студентського маршруту. З тої інформації, якою я володію, у нього паспорта на маршрут в режимі «експрес» тут теж немає. Питання, чому досі на це не відреагувала «Укртрансінспекція» і фіскальна служба, адже там відбувається обіг готівки», – розповів у коментарі Дивись.info Святослав Товстига.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: