У Львові переселенці разом зі школярами висадили алею троянд (фото)

P70908-121254
Фото: Дивись.info

Ініціативна група Української народної ради Донеччини та Луганщини у Львові вирішила зробити подарунок місту Лева.

8 вересня переселенці з Донецька та Луганська разом зі школярами висадили алею троянд на перетині вулиць Пулюя та Трускавецької, повідомляє кореспондент Дивись.info.

Вже наступного року поблизу львівської школи №83 з’явиться алею троянд. Наразі переселенці з Донбасу зібрали кошти та висадили 70 кущів квітів.

Фото: Дивись.info

Ігор Корєшков, співорганізатор акції та представник ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини» каже, що спочатку ініціативна група планувала висадити дерева. Утім пізніше вирішили збирати кошти на троянди, адже Донецьк відомий як місто мільйона троянд.

«Ми захотіли зробити такий подарунок Львову. Зібрали майже 2700 гривень на 70 кущів квітів різних сортів та кольору. Хотіли привезти троянди з Бахмута Донецької області, але з’ясувалося, що там вони будуть тільки у жовтні. Тому сьогодні садимо квіти зі Львівщини», — каже Ігор Корєшков.

За словами Ольги Припін, заступниці директора з виховної роботи школи №83, до акції долучилися учні десятих класів.

«У нашій школі навчаються кілька дітей з Донбасу. На акцію ми погодилися, бо вважаємо це гарною ініціативою — квіти прикрасять наш мікрорайон і територію біля школи, та й діти були тільки «за», — зазначає Ольга Припін.

Десятикласниця Софія Саквук переконана, що така акція допоможе об’єднати людей, адже вони працюють над доброю справою спільно.

«Я рада, що тепер біля нашої школи буде така алея. Троянди це дуже класно, а така спільна робота налаштовує нас на позитив», — додає дівчина.

Зазначимо, що наступного тижня ініціативна група Української народної ради Донеччини та Луганщини планує висадити 30 кущів троянд на території військового шпиталю. Про збір коштів активісти оголосять пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: