Військові застерігають мешканців не фотографувати військову техніку під час передислокації

21371350_530484423958806_3830641883777800019_n

Повітряне командування «Захід» поширило звернення до мешканців міст і селищ, що розташовані у зоні відповідальності військових частин з’єднання у західному регіоні.

«У зв’язку з залученням сил та засобів Повітряного командування «Захід» до проведення низки командно-штабних навчань, планується передислокація озброєння та військової техніки. Нагадуємо про відповідальність за ведення фото та відеозйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію.

Командування з’єднання звертається до кожного з проханням бути уважними та утримуватись від спроб випадкового чи навмисного проникнення на території військових частин. Також наголошуємо, що використання різного роду фіксуючої апаратури при передислокації озброєння та військової техніки підрозділів буде вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на територію військового об’єкта. Особи, причетні до таких інцидентів будуть затримані та притягнуті до відповідальності, згідно до норм законодавства України.

Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки та звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти керівний склад повітряного командування «Захід», правоохоронні органи: Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб та їх дії», – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: