ЗМІ назвали ім'я відомої моделі, яка постраждала від вибуху авто на Бессарабці (фото)

862332

Журналісти дізналися, що Наталія Кошель постраждала, перебуваючи в авто з Тимуром Махаурі.

В автомобілі Тимура Махаурі, якого підірвали на Бесарабській площі поблизу «Арена Сіті» у Києві, ймовірно, була модель Наталія Кошель. Про це передає 24 канал, посилаючись на власні джерела.

Вона - модель, яка неодноразово знімалась у різноманітних рекламних показах.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня у центрі Києва поблизу з Бесарабським ринок стався вибух авто Toyota Camry з грузинськими номерами. В авто перебували троє людей. Внаслідок інциденту загинув чоловік. Поліція встановила, що ним виявився громадянин Грузії Тимур Махаурі. Силовики пов’язують його з чеченськими колами. У 2017 році його затримували в Києві за незаконне зберігання зброї, однак чоловіка звільнили через угоду зі слідством.

Також внаслідок інциденту постраждали жінка та дитина. За життя першої з них борються лікарі, вона перебуває у столичній лікарні № 17. Дитину госпіталізували до «Охматдиту». Її життю наразі нічого не загрожує.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 2 ст 115 ККУ – умисне вбивство, скоєне суспільно небезпечним способом.  За попередньою інформацією правоохоронців, вибуховий пристрій був закладений у транспортний засіб.

У Києві запровадили посилений варіант несення служби: до забезпечення правопорядку та патрулювання міста будуть задіяні усі підрозділи столичної поліції.

Силовики посилять заходи безпеки у центральній частині міста, а також на станціях і у вагонах метрополітену, на залізничних вокзалах та в місцях масового перебування громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: