Львівське крило партії Саакашвілі не поїде на Краковець

Митниця_Краковець-Корчова
Міжнародний пункт пропуску «Краковець» / wikipedia.org

Львівська обласна організація «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі не братиме участь у зустрічі Міхеїла Саакашвілі на міжнародному пункті пропуску «Краковець».

Про таке рішення обласної організації партії повідомив її член, колишній керівник табору біля «Краківця» Василь Курій на своїй сторінці у Facebook.

Рішення львівського крила «Руху нових сил» побоюється провокацій, що можуть закінчитися жертвами.

«Усвідомлюючи усю відповідальність за людей, яких обласна організація партії закликала на мирну акцію і гарантувала їм безпеку, Рада партії Львівської обласної організації РУХУ НОВИХ СИЛ прийняла рішення відмовитися від участі в акції 10 вересня», – написав Василь Курій.

Близько 20:00 9 вересня Василю Курію від начальника Львівської обласної поліції Валерія Середи стало відомо, що у бік табору з метою розташуватися рухається більше десяти легкових автомобілів, у яких, за інформацією правоохоронців, є зареєстрована зброя. Керівник табору повідомив керівництво партії «Рух нових сил» і службу безпеки табору про це.

Член Ради партії «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі народний депутат Юрій Деревянко дав вказівку зустріти колону, оглянути автомобілі і не дозволити проникнення будь-якої зброї, навіть легальної, на територію наметового містечка.

«Як тільки керівники табору разом з правоохоронцями зупинили колону при вїзді, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе, усунув Курія від керівництва табору», 0 резюмував Василь Курій.

Після цього послідувало рішення львівської обласна організація «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі не зустрічати свого лідера біля міжнародного пункту пропуску «Краковець» 10 вересня.

Водночас один із лідерів партії «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі Давід Сакварелідзе на своїй сторінці у Facebook запевнив, що із боку батальйону «Донбас», «Айдар» і УНСО не буде жодних агресивних дій. Така заява послідувала, за словами Сакварелідзе, через інформацію про виїзд «тітушок» із Білої Церкви до Краківця. «Рух нових сил» чекає від влади на посилення безпеки території біля міжнародного пункту пропуску.

«На нашей территории нет вооруженных людей и все наши действия будут направлены исключительно на самозащиту и поддержание правопорядка и мирной акции для встречи Михаила Саакашвили на пункте пропуска Краковец», – резюмував Сакварелідзе.

Скріншот із сторінки Давида Сакварелідзе у Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: