Нардепи готують заяву в поліцію Польщі й вимагають консула

unnamed (10)

Народні депутати, які супроводжують Міхеіла Саакашвілі, готують заяву до поліції Польщі та Генеральної прокуратури, а також звернення до спікера українського парламенту Андрія Парубія.

Народні депутати, які супроводжують Міхеіла Саакашвілі, готують заяву до поліції Польщі та Генеральної прокуратури, а також звернення до спікера українського парламенту Андрія Парубія, пише УП.

Таке рішення було прийнято на нараді за участю Юлії Тимошенко, Сергія Власенка, Юрія Дерев'янка, Івана Крулька та екс-глави СБУ Валентина Наливайченка.

Депутати мають намір поскаржитися на те, що їх заблокували в потязі. Також вони наполягатимуть, щоб до них прибув український консул.

Загалом у потязі перебувають 11 народних депутатів.

Разом з тим, народний депутат Мустафа Найєм написав на своїй сторінці в Facebook, що «крайньою» в ситуації з Саакашвілі можуть зробити чергову по станції Броди Оксану Верхоляк.

Він нагадав, що підприємство «Інтерсіті», яке обслуговує напрямок Перемишль-Львів, кожні кілька хвилин по гучному зв'язку повідомляє, що вони не можуть вирушити по маршруту, оскільки отримали відповідну вказівку від Нацполіції України, в якій йдеться про перебування в поїзді особи, якій заборонений в'їзд на територію України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: