«Пане Президенте»: як Саакашвілі зустріли на площі Ринок

21584602_1853041785011095_1051310616_n

Міхеїл Саакашвілі у супроводі Андрія Садового, Юлії Тимошенко, Валентина Наливайченка та інших політиків приїхав до Львова. Він мав невеликий виступ на площі Ринок.

Про це повідомляє кореспондент «Дивись.Info».

Міхеїл Саакашвілі подякував усім учасникам акції, а також Андрію Садовому. Він казав, що хотів сьогодні встигнути на каву до свого друга – львівського міського голови.

«Що вони тільки не зробили, щоби зупинити нас: зупинили потяги, замінували пункт пропуску. Але реально ми нічого не хотіли. Я намагався віддати свій паспорт, звернутися до прикордонників із проханням про захист української держави. А до того, як мою справу буде передано до суду, я хотів побачитись із друзями, повернутися до України», – сказав колишній Президент Грузії.

Міхеїл Саакашвілі також подякував поліцейським, адже вони, мовляв, не виконували злочинних наказів і не допустили провокацій.

Андрій Садовий своєрідно прокоментував приїзд Міхеїла Саакашвілі: «У нас сьогодні всі питали, коли буде Міхеїл. Ми домовлялися, що сьогодні він буде у Львові, питимемо чай. Мені приємно, що пан Президент сьогодні із нами».

Невеликий виступ мала і Юлія Тимошенко. Вона заявила, що опозиційні політики мають діяти разом, щоби змінити Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: