Поліція затримала групу жінок, які пограбували пенсіонерок

21462591_1742019402766491_7082504220560473435_n

Групу жінок, які вчора пограбувати та обікрали пенсіонерок і їх затримали патрульні, помістили в ізолятор тимчасового тримання

.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Вчора дві жінки, представляючись працівницями комунального підприємства, пропонували жінках похилого віку послуги. Після цього згадані особи здійснювали грабіж.

Того дня на вулиці Дмитра Яворницького 2 жінок подзвонили у двері і сказали, що вони працівниці Львівводоканалу і прийшли переписати показники лічильника. Коли потерпіла відчинила двері, невідома на кілька секунд показала посвідчення і вони зайшли до квартири. Жінки розділилися і одна з них пішла переписувати показники, а друга – лишилася в коридорі. Коли пенсіонерка зачинила за ними двері, то побачила, що на вішаку не має сумки. 72-річна потерпіла не розгубилася і зателефонувала на 102. Патрульні оперативно приїхали. Жінка розповіла, що одна із зловмисниць мала ознаки вагітності. Вони вкрали її сумку, де окрім особистих речей були ключі від квартир паралізованих осіб за якими жінка доглядає.

Згодом згадані жінки здійснили грабіж на вулиці Петлюри. Заявниця телефоном надала описи підозрюваних і орієнтири на них передали усім екіпажам. Коли інспектори прибули на виклик, то дізналися він 83-річної потерпілої, що вона поверталася додому і біля під’їзду її перестріли дві жінки. Вона з ними поспілкувалася і пішла у під’їзд. Коли вже відчиняла двері до квартири одна з раніше згаданих жінок підійшла до неї взяла за голову і вдарила в двері. Вони зайшли в квартиру. Поки одна обшукувала житло пенсіонерки інша, за словами потерпілої, била та душила літню жінку.

Особи вкрали орієнтовно 11 тисяч гривень і втекли. Жінку госпіталізувала швидка попередньо зі струсом мозку, травмами голови, грудної клітки та рук. На місце викликали слідчих. Тим часом екіпаж патрульних, який шукав цих зловмисниць оперативно вирушив в район вулиці Петлюри. На вулиці Виговського інспектори 1 батальйону затримали жінок схожих за описом, які вчинили крадіжку на вулиці Яворницького та грабіж на вулиці Петлюри. Свідок, яка бачила з якими жінкам говорила сусідка біля під’їзду, серед фотографій можливих зловмисниць обрала тих кого саме затримали на патрульні. Згодом і потерпіла їх упізнала. Зловмисниці при собі мали викрадені речі і зізналися де викинули речі, які не несли для них жодної цінності з вулиці Яворницького. Підозрювані зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: