У Тернополі обрали керівника партії «Радикальна партія Олега Ляшка»

DSC_0026-Medium

У Тернополі відбулась четверта конференція Тернопільської територіальної організації політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка».

У заході взяли участь 44 делегати від районних осередків партії, пише www.gazeta-misto.te.ua.

Під час засідання за дорученням лідера партії Олега Ляшка присутні, проявивши єдність, обрали головою Тернопільської організації політичної партії депутата місцевої облради,керівника фракції Радикальної партії Богдана Яциковського. Рішення лідера озвучив народний депутат Ігор Мосійчук.

Новообраний очільник найближчим часом має намір належним чином організувати роботу організації. За його словами, результати конференції, – початок нових, позитивних змін для розвитку Тернопілля та життя кожного із його мешканців.

«Як на мене, то найголовніше – бути відповідальним перед собою і людьми. Якщо від тебе чекають реальних справ, на тебе надіються й довіряють, то цю довіру треба відпрацьовувати. Дякую кожному за віру в мене. Не підведу», – каже Богдан Яциковський.

Крім цього, за результатами конференції обрано заступників голови облорганізації, сформовано новий склад Бюро та затверджено план проведення виборчої компанії до об'єднаних територіальних громад на Тернопільщині.

Довідка: Богдан Ігорович Яциковський, депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції Радикальної партії. Народився у 1984 році у Збаражі. Закінчив третю Тернопільську школу, яка спеціалізується на поглибленому вивченні іноземних мов.

Має дві вищі освіти – міжнародно-економічну та юридичну (Львівський національний університет ім. І. Франка). Закінчив також магістратуру Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю «Державна служба». Вільно володіє трьома іноземними мовами.

Свою трудову діяльність розпочав юристом у Тернополі. Згодом працював у виконавчих структурах Львівщини, зокрема, очолював головне управління економіки, а також в одному зі столичних банків, де були потрібні фахівці зі знанням шведської мови. Працював у міністерстві фінансів. Відповідав за економічно-господарську галузь у Збаразькому районі. Із червня 2014 працює у Києві на посаді заступника голови Державної комісії України по запасах корисних копалин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: