Незабаром у Львові відбудеться Всеукраїнський велофестиваль

velosipedisty

В неділю, 24 вересня, у Львові на проспекті Свободи об 11.00 год. стартує найбільша велосипедна подія Львівщини – Всеукраїнський велофестиваль. Організатором заходу є Громадська організація «Громадський рух переселенців Донбасу» за підтримки УВКБ ООН, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, департаменту туризму ЛОДА та партнерів проекту.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

В програмі велофестивалю плануються різноманітні заходи: велопробіг учасників, фігурна їзда та різноманітні конкурси, велотреал.

Велопробіг стартує об 11.00 від пам’ятника Іванові Франку і поїде за таким маршрутом: пам’ятник Іванові Франку – вул. Словацького – вул. Дорошенка – вул. Сахарова – вул. Кн. Ольги – вул. Виговського (Старий термінал аеропорту) – вул.  Кульпарківська – вул. Хуторівка – вул. Зелена – вул. Шота Роуставелі – вул. Кн. Романа – пр. Свободи.

Попередня реєстрація учасників обов’язкова.

До участі у вело-конкурсах запрошуються учасники  усіх вікових категорій та будь-якого рівня фізичної підготовки. Під час фестивалю кожний охочий зможе взяти участь у конкурсах від партнерів.

«Головна мета фестивалю – популяризація велосипеда як альтернативного виду транспорту, активного та здорового способу відпочинку та розвитку вело туризму», - зазначають організатори.

Інформація про умови участі та актуальні новини від організаторів та партнерів на сайті та в соціальних мережах за адресами.

Партнерами Всеукраїнського велофестивалю є: ГО «КримSOS», ЛОО ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування», ГО «Християнська асоціація УМСА».

Інформацію про умови партнерства та  участі можна отримати в оргкомітеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: