Правоохоронці перевіряють інформацію про групу озброєних людей поблизу Винник

21753467_2117829398257454_5448714376760159545_o

Згідно з повідомленням ці люди можуть мати зброю та вибухівку.

Сьогодні, 12 вересня, до Личаківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу міста Винники біля озера перебуває група людей у військовому однострої. За інформацією, громадяни можуть мати при собі зброю та вибухівку. Цю інформацію внесено до Журналу єдиного обліку, інформує прес-служба поліції Львівської області.

На вказаному місці правоохоронці виявили близько п'ятдесяти осіб у одностроях зі спеціальними засобами захисту.

На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Наразі правоохоронці встановлюють особи громадян та проводять перевірку на наявність зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.

Як повідомив на своїй сторінці у Faсebook нардеп Семен Семенченко, протягом чотирьох годин всі машини ветеранів батальйону були обшукані.

«Не було знайдено жодної зброї чи вибухівки. Однак з Києва продовжують надходити команди Аброськіна і Авакова будь-яким шляхом затримати ветеранів. "Аваківці" стягують сили і готують збройну провокацію. Ветерани звертаються до журналістів, громадян України з проханням під'їхати на базу відпочинку "Винниківське озеро", щоб разом протидіяти аваковському беззаконню», - написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: