У Львові офіційно відкрили Міжнародний турнір зі стрільби з лука «Золота осінь 2017»

dsc5608-f26c7db5f3bfa8911974e55b1ee28e57
Фото: Олександр Мазуренко/city-adm.lviv.ua

Сьогодні, 12 вересня, на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» України стартували 54-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2017».

Змагання цьогоріч присвячено 60-річчю від дня заснування Львівської обласної федерації стрільби з лука, з якої почалось відродження спортивної стрільби з лука в Україні, та Дня фізичної культури та спорту. Традиційно, змагання відкрив міський голова Львова Андрій Садовий.

Львів для стрільби з лука є історичним містом, саме тут у 1931 році було створено Міжнародну федерацію стрільби з лука (FITA), тут відбувся і перший Чемпіонат світу.

Організаторами заходу є Львівська обласна федерація стрільби з лука спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради та ЛКП «Спортресурс». На проведення заходу з міського бюджету м. Львова виділено фінансову підтримку в сумі 355 910 гривень.

Турнір «Золота осінь» є одним з найдавніших спортивних змагань, який з 1964 року  проводиться саме у Львові, і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука. Учасниками змагань за понад сорок років побували учасники Олімпійських ігор, Чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать вболівальників новими рекордами.

Для участі у змаганнях «Золота осінь 2017» очікується понад  250 лучників, що представлятимуть команди: Білорусії, Ізраїлю, Польщі, Туреччини та 10 областей України.

Фінальна частина змагань відбудеться в центральній частині міста біля Оперного театру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: