У товаристві Саакашвілі помітили людину, яка безперешкодно відвідує Росію

21686012_505221793172426_5329638907935175528_n

Серед тих, хто допомагав Міхеїлу Саакашвілі на кордоні, був помічений Олексій Цибко – у минулому мер Сміли, який охоче відвідує Росію.

Користувачі соцмереж помітили у натовпі, з яким третій президент Грузії Міхеїл Саакашвілі переходив кордон у пункті пропуску «Шегині», Олексія Цибка. Про це, зокрема, на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Данило Яковлєв.

Він написав: «Просто цікавий факт про прорив кордону!

Ця особа на фотографії Олексій Цибко – колишній мер Сміли і боєць або волонтер АТО в батальйоні «Дніпро 1». Зараз він активний прихильник ВЕЛИКОЇ РОСІЙ, їздить до РФ, навіть вступив в «ПАРТИЮ ВЕТЕРАНОВ РОССИИ», регулярно ходить на рос ТВ. Регулярно їздить в Україну...

А 10 вересня Олексій (мабуть, разом з друзями) допомагає Саакашвілі перетнути кордон на ПП «Шегині».

Навіщо Олексій приїхав до Львова і допомагав Саакашвілі залишається загадкою, але факт залишається фактом».

Те, що на фото поряд із Саакашвілі Олексій Цибко, підвердив сам екс-мер Сміли.

«Підтверджую, це Олексій Цибко – мер міста Сміли, на війні і в житті – регбіст і не треба встановлювати мою особистість… Я не скільки радувався зустрічі з Міхо, хоча маю на це певні підстави, ми знайомі особисто з 2004 року, коли Саакашвілі був президентом Грузії, а я був президент Федерації регбі України… Але свою місію там на кордоні виконав успішно, я захищав там закон і законність!!!!!» – написав на своїй сторінці у Фейсбуку Цибко.

Він пообіцяв дати всі пояснення у прямому ефірі.

Додамо, що 29 жовтня 2015 року Олексій Цибко був обраний мером міста Сміла, але вже 1 березня 2016 року депутати висловили недовіру обраному міському голові. Сесія супроводжувалася шарпаниною і бійками. Сам Цибко назвав це переворотом і відплатою йому за боротьбу з корупцією.

Крім того, Олексій Цибко заявляє, що був бійцем батальйону «Дніпро-1» разом із Камілем Валєтовим, який у міській раді був його радником. Вони брали активну участь в акціях під стінами Адміністрації Президента. Після чого Юрій Береза оприлюднив заяву і спростував інформацію, що ці учасники акції є бійцями батальйону «Дніпро».

А ось ще в грудні 2014 року Олексій Цибко і Каміль Валєтов були гостями Партії ветеранів Росії, яка позиціонує себе як «масштабне об’єднання патріотичних сил на підтримку президента Росії». Засновником і натхненником цієї організації є  Ільдар Резяпов, за сумісництвом кримський депутат.

А ось два відео, де Резяпов спілкується з двома ветеранами АТО.

Зважаючи на те, що для українців, а особливо для учасників АТО і їхніх родичів подібні вояжі до сусідньої державі загрожують щонайменше тривалим ув’язненням. То поява Цибка з Валєтовим у гостях в такої поважної федеральної організації, виглядає щонайменше дивно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: