ЛМР виділила ще 50 мільйонів гривень на вивіз сміття

smittevoz_1__1505320345

Депутати Львівської міської ради виділили 50 млн грн субвенції Львівському обласному бюджету

, передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення ТПВ фактичних додаткових витрат на їх перевантаження, перевезення та будь-яких інших заходів, пов’язаних із захороненням та утилізацією, а також виплати субвенцій місцевим бюджетам, у тому числі на виконання «Сміттєвого меморандуму», у тому числі на виплату субвенції на соціально-економічний розвиток території, котрі приймають відповідно до цього меморандуму сміття у встановленому порядку.

Крім цього 1 600 000 виділено на проведення нормативної грошової оцінки земель міста Львова. Управлінню адміністрування послуг виділено 984,3 тис. грн для забезпечення безперебійної роботи територіальних підрозділів ЦНАПів з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та у зв’язку з відкриттям нового підрозділу ЦНАП у мікрорайоні Рясне, ДАБІ - 654,2 тис. грн для оплати праці та нарахувань, департаменту фінансової політики – 80,0 тис. грн на доробку програмного продукту «Єдина інформаційна система управління бюджетом» у зв’язку з реорганізацією системи, департаменту житлового господарства та інфраструктури – 18,7 тис. грн для оплати електроенергії до кінця поточного року у зв’язку із збільшення потужності електричного устаткування в орендованому приміщенні на вул. П.Дорошенка, а 40 тис. грн дали на капітальний ремонт дитсадків.

Також збільшено видатки на виконання рішень судів управлінню капітального будівництва на суму 507,0 тис. грн. Видатки в сумі 2 582,3 тис. грн, які були передбачені управлінню транспорту на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян, передали у бюджет розвитку на «Внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання» (ЛК АТП № 1) у зв’язку із втратою чинності договору «Про проведення розрахунків з компенсаційних виплат».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: