Міністр оборони прокоментував інформацію про самогубство військового на Львівщині (фото)

unnamed (28)
Фото: Дивись.info

Сьогодні на відкритті Центру Міністр оборони Степан Полторак прокоментував інформацію щодо військовослужбовця, який наклав на себе руки, передає ІА Дивись.info.

Сьогодні на відкритті Центру Міністр оборони Степан Полторак прокоментував інформацію щодо військовослужбовця, який наклав на себе руки, передає ІА Дивись.info.

«На жаль, такі випадки трапляються. Зараз працює із цим випадком безпосередньо військова служба правопорядку, працює прокуратура, - повідомив Степан Полторак. - І обставини, і причини того, що відбулося, я знатиму тільки тоді, коли ми отримаємо попередню інформацію. Вчора і сьогодні я знаходжусь у відрядженні, першу інформацію про те, що це сталось, я отримав, але причини лише розслідуються».

Також міністр додав, що військовий мав звання прапорщика.

Нагадаємо, як стало відомо вчора, в одній з військових частин на Львівщині було виявлено тіло військовослужбовця. «Військовою прокуратурою Франківського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом смерті військовослужбовця. Детальнішу інформацію буде повідомлено згодом», – повідомили у військовій прокуратурі.

Як повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич, за першими ознаками слідства, військовий вчинив самогубство, шляхом пострілу з табельної вогнепальної зброї в область грудей.

Нагадаємо, сьогодні міністр оборони України разом із представниками іноземних делегацій взяли участь у відкриття надсучасного центру імітаційного моделювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: