Серед розміщених соціальних програм є такі:

– «Конгрес міжнародного ПЕН-клубу»;

– «Форум видавців у Львові»;

– «Купуй львівське»;

– «Видатні люди Львова»;

– «Читай про Львів»;

– «Військова служба за контрактом»;

– «Екуменічний соціальний тиждень»;

– «Перший західний новий телевізійний сезон»;

– «Свято хліба» та інші.

Найбільше білбордів та сітілайтів було розміщено за програмою «Конгрес міжнародного ПЕН-Клубу»: 10 білбордів та 15 сітілайтів. Також 10 бордів було розміщено за програмою «Перший західний новий телевізійний сезон», а про «Екуменічний соціальний тиждень» було розміщено 5 бордів та 5 сітілайтів. Програма «Купуй Львівське»  – 1 борд та 5 сітілйтів.

Соціальну рекламу розміщували за такими адресами: вул. Героїв Майдану, 2, пр. Свободи, 28, вул. Саксаганського, 8, вул. Січових Стрільців, 10, вул. Мазепи, 26, вул. Мазепи, 1, вул. Листопадового Чину, 12-14, вул. Листопадового Чину, 22-26, вул. Патона, 2, вул. Широка, 64, вул. Городоцька, 321, вул. Ст. Бандери, 32а та ін.

Зазначимо, що за минулий місяць у Львові реалізували 15 соціальних програм, а це 31 білборд та 38 сітілайтів. Загалом з початку року у Львові було розміщено вже понад 500 зображень із соціальною рекламою.

Нагадаємо, що соціальна реклама – це інформація будь-якого виду, розповсюджена у будь-якій формі, яка спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей і розповсюдження якої не має на меті отримання прибутку.