Стриянин намагався вивезти до Німеччини двох жінок, щоб зробити з них повій

maxresdefault-1-5

У ніч з 13 на 14 вересня, у пункті пропуску «Шегині» було затримано 69-літнього мешканця м. Стрия при спробі переміщення через державний кордон України двох молодих жінок з метою подальшої сексуальної експлуатації у Федеративній Республіці Німеччина.

Про це повідомили у Департаменті боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

В ході документування кримінального правопорушення встановлено, що вказаний громадянин підшукував молодих жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі та в подальшому вербував останніх, приваблюючи високими доходами за роботу у сфері надання сексуальних послуг у ФРН.

Також стало відомо, що затриманий особисто займався виготовленням закордонних біометричних паспортів потерпілим, оплачував їх вартість, а також взяв на себе витрати пов’язані з переміщенням дівчат за кордон.

Самим потерпілими виявились уродженками Дніпропетровської та Харківської областей, віком 22 та 26-ти років, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають на утриманні малолітніх дітей.

14.09.2017 слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області, чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України.

На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному, тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: