У Центр імітаційного моделювання на Львівщині американські військові привезли передове обладнання (фото)

unnamed (17)

Сьогодні під час відкриття Центру імітаційного моделювання на Львівщині про допомогу українській армії з боку США розповіли полковник армії США Девід Джордан, координатор навчань з американської сторони та командувач сухопутних військ Національної гвардії штату Каліфорнія Келлі Фішер.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

«Національна гвардія Штату Оклагома є партнером України понад 25 років на національному рівні і ми продовжуємо підтримувати її, - розповіла Келлі Фішер. - І упродовж наступних 25 років ми будемо продовжувати таку співпрацю. Я насправді не можу заглибитися у деталі щодо спеціального обладнання та фінансування».

Детальніше про це журналістам розповів Девід Джордан: «Стосовно обладнання впродовж останніх років США допомагали Україні обладнанням, яке сприяє збереженню життя військовослужбовців. Це обладнання, яке використовується суто в оборонних цілях держави, у тому числі аптечки першої допомоги та радари для визначення супротивника. Наразі ми працюємо тут з об'єднаною групою з підготовки і перебуватимемо тут до 2020 року, аж допоки Україна самостійно не перебере на себе цю відповідальність».

Для навчання у Центрі імітаційного моделювання американські військовослужбовці привезли на Львівщину новітнє обладнання.

«Для Центру імітаційного моделювання, який щойно відкрився, ми привезли комп'ютерні систему типу JCATS та VBS-3, - розповів Девід Джордан. - Вони використовуються як індивідуально, так і на колективному рівні. Також ці системи використовуються для підготовки штабів».

Читайте також: Ніхто ніколи не забороняв застосовувати зброю, якщо є загроза життю військових, – Полторак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: