Через військові навчання у білоруському місті ввели комендантську годину

Без названия (2)

Комендантська година введена в місті Глибоке Вітебської області Білорусі через спільні білорусько-російські навчання «Захід-2017», повідомляється на сайті Глибоцького районного виконкому.

«У зв'язку з проведенням на території Глибоцького району навчань з територіальної оборони в рамках спільних стратегічних навчань збройних сил Білорусі і Росії «Захід-2017» в місті Глибоке з 14 по 20 вересня 2017 року, з 22:00 до 06:00, вводиться комендантська година», - наголошується в повідомленні.

Згідно із законом, під час комендантської години забороняється перебувати без необхідності поза житлом, переміщатися між населеними пунктами без документів, що засвідчують або підтверджують особу.

За інформацією міністерства оборони країни, в перший день навчань в Глубоцькому районі відпрацьовувалися питання організації територіальної оборони: несення служби, патрулювання підрозділами територіальних військ спільно з підрозділами внутрішніх військ, охорона і оборона важливих об'єктів, участь в боротьбі з диверсійно-розвідувальними групами і незаконними збройними формуваннями. Відповідно до плану військових зборів у 2017 році, для участі в навчанні призвано близько 470 військовозобов'язаних.

Стратегічні навчання «Захід-2017» проводяться 14-20 вересня на території Білорусі, а також на трьох полігонах РФ. Загальна чисельність особового складу, який бере участь в навчаннях, становить 12,7 тисячі військовослужбовців. Для відпрацювання практичних дій військ під час навчань в Білорусі використовуються 227 загальновійськовий полігон «Борисівський», 174 навчальний полігон ВВС і військ ППО «Доманівський», 210 авіаційний полігон «Ружанський», полігони «Лепельський», «Лосвіда», «Осиповичський», а також дві ділянки місцевості у Вітебській області «Дретунь» і «Глибоке».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: