Лісівники Львівщини сьогодні святкують професійне свято (фото, відео)

IMG_2195

Сьогодні, 17 вересня, працівники лісової галузі України святкують професійне свято. Із цієї нагоди журналістів на колегію лісівників Бродівщини, передає кореспондент Дивись.info.

На колегії разом із очільником ЛОДА Олегом Синюткою та головою Львівської облради Олександром Ганущиним обговорили проблеми збереження лісу.

«Найбільша проблема, яка є на сьогоднішній день – це зміна кліматичних умов і відповідно всихання лісів. З цим потрібно боротися, залучати на це кошти, правильно переробляти, - наголосив Олександр Ганущин. - Поряд з цим невід’ємною частиною збереження лісу мають бути  сучасні методи господарювання, необхідна техніка, електронний облік деревини. Це все має бути впроваджено на території Львівської області».

 

«Для нас сьогодні дуже важливо, що у 2% приросту виробництва є левова частка деревопереробної галузі Львівщини, - зауважив Олег Синютка. - Сьогодні ми маємо одне з ключових підприємств, де працює 450 людей, де середня заробітна плата становить близько 9 тис гривень. І сьогодні ми стверджуємо про 20 мільйонів інвестицій у деревопереробку для того, щоб покращити якість, щоб наші люди мали кращу роботу і більшу заробітну плату».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: