На Сколівщині селяни готові перекрити трасу Київ-Чоп, - депутат

IMG_3835

Мешканці сіл Сколівщини готові в рамках протесту перекрити рух на міжнародній трасі Київ-Чоп.

Про це заявив депутат Львівської обласної ради Михайло Сидорович, передає ІА Дивись.info.

«Конфлікт назрів ще на початку літа, але практично ніхто не поставився до цього серйозно. Приватний перевізник, ПП «Транспорт», який майже рік вимагав дозволу для своїх автобусів їздити не до автостанцій Львова, як цього вимагає закон, просто покинув свою роботу. Маршрути сколівського напряму перейшли до стрийського приватного АТП, яке не може налагодити роботу» – пояснив депутат.

За його словами, стрийське АТП вирішило організувати перевезення мешканців Сколівського району невеликими автобусами до Стрия, де пропонує зробити пересадку на свої автобуси до Львова.

Внаслідок такої ситуації частина водіїв та власників автобусів, які працювали у складі ПП «Транспорт», фактично залишилися без роботи.

«Я організував зустріч цих малих перевізників з головою ЛОДА і закликав надати їм тимчасові дозволи на перевезення до проведення тендеру на маршрути для Сколівського району. Це б дозволило зняти соціальну напругу і забезпечити комфорт мешканців району. Однак в адміністрації таку пропозицію відкинули і залишили схему зі стрийським АТП. Тендер досі не відбувся, десяток малих підприємців перебувають у невизначеності і навіть продають свої автобуси, а мешканців Сколівського району залишаються без якісного сполучення зі Львовом», – уточнив депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: