На відновлення даху і фасаду театру імені Лесі Українки витратять понад 11 мільйонів

logo-present-1136-teatrlesi-12462-kb

У Львівському академічному драматичному театрі імені Лесі Українки вже встановлено риштування для проведення ремонтних робіт даху та фасаду.

Про це повідомили в ЛМР.

Будівельна фірма «Дельта-Буд» перемогла у відкритих торгах і активно працює над запуском ремонтно-реставраційних робіт дахів та фасадів Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки. Загальний кошторис робіт становить 11 031 959 грн.

У 2017 році з міського бюджету було виділено 1,5 млн грн. До кінця цього року буде здійснений капітальний ремонт найаварійнішої частини даху театру, його «відкритих місць» та додатково перекрито основний купол театру, котрий знаходиться над сценою. В цей же рік заплановано відремонтувати фасад зі сторони внутрішнього дворика театру, йдеться про найбільш аварійні ділянки, а також встановити нові водостічні труби у місцях, де дощова вода стікає по стінах театру, руйнуючи їх та фундамент.

Цей об’єкт буде перехідним, тому ремонтні роботи триватимуть і у 2018 році.

За наступний, 2018 рік, заплановано зробити повний капітальний ремонт дахів та фасадів театру з реставрацією вікон та дверей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: