У Яворові збудують спорт-центр за 42 мільйона

Разрешение-на-реконструкцию

Угорці за 42 мільйона розбудують спорт-центр у Яворові з гірськолижним тренажером за 2,6 мільйона.

Підприємство «Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України 21 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Лазер Кат» другу чергу будівництва реабілітаційно-спортивного корпусу за 42,49 мільйона гривень, повідомляють «Наші гроші. Львів».

Строком до кінця 2019 року замовили будівництво реабілітаційно-спортивного корпусу по вул. Рівних прав та можливостей, 1 у с. Яворів Турківського району Львівської області.

Виконають загальнобудівельні роботи, гідроізоляцію та облицювання чаш двох басейнів та компенсаційних ємкостей, влаштують інженерні мережі та тепловий пункт, а також придбають і змонтують систему підготовки води за 6,30 млн грн. і гірськолижний тренажер Proleski Pro2Dвиробництва ТОВ «Фірма Капітал-Трейд» Анатолія Питомця і Романа Пастушенка з комплектуючими за 2,62 мільйона гривень.

Нагадаємо, у червні 2016 року будівництво реабілітаційно-спортивного корпусу замовляли ДП «Судовий будівельно-експертний центр» Державної судової адміністрації за 30,55 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: