Заручник донецьких бойовиків зміг передати з в’язниці записку

21078274_1403745966407340_1457139206394527842_n

Полонений донецькими бойовиками журналіст Стас Асєєв, відомий як Станіслав Васін, зміг через адвоката передати записку своїй мамі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Єгор Фірсов.

«Наведу невелику цитату, ті хто читав Стаса, навіть можуть дізнатися стиль», – написав Фірсов.

«Все нормально - психологічно не розкисаю. Займаюся спортом, навіть бігаю на прогулянках. Місця мало, але я беру часом. Намагаюся уявити собі набережну і згадати колишній маршрут. Взагалі, спогади тут – окремий вид діяльності.

Так чи інакше, я завжди знав, що одного разу наручники можуть заклацнутися, тому почасти був до цього готовий. Я шкодую лише про те, що змушую вас через все це проходити...»

«Інша частина листа дуже особиста, а також стосується передач. Ще можу сказати, що Стас почав писати книгу. Багато читає і попросив маму передати ще більше книг (в тому числі і роботи полоненого вченого-релігієзнавця Козловського).

Ще Стас просить подякувати всім, хто допомагав поширити інформацію про те, що відбувається з ним. Всі його надії пов'язані тільки з обміном полоненими. Ні на правосуддя, ні на звільнення шансів, як він вважає, немає», – повідомив Єгор Фірсов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: