Затриманий у Львові бойовик з Донбасу дає цінні свідчення, – Бутусов

21743327_1847403645299923_3532631998536680699_n
Фото з Fb Юрія Бутусова.

Затриманий 28 червня у Львові Сергій Семенченко, який на початку російської агресії на Донбасі перейшов на бік ворога, дає цінні свідчення про участь російської армії у війні на сході України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав журналіст Юрій Бутусов.

«28 червня 2017 року контррозвідка СБУ і управління СБУ у Львівській області під час спільної операції затримали одного з високопоставлених найманців – начальника служби ракетно-артилерійського озброєння 2-ої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі Сергія Миколайовича Семенченко, 3.10.1971 року народження», – написав Бутусов.

Семенченко – громадянин України, який став зрадником на початку російської агресії, малодушно сподівався зробити кар'єру в лавах російських найманців, дослужився до штабних посад.

«У Семенченко вилучені документи про озброєння бригади, списки особового складу, докази отримання зброї на російських складах. Він дає цінні свідчення про участь російської армії у війні на Донбасі, які, безумовно, становлять інтерес для міжнародних організацій як доказ прямої участі РФ у військовій агресії проти України.

Важливо, що Семенченко більше двох років знаходився в керівному складі загону найманців, і дає детальні описи командного складу найманців і російських офіцерів у складі 2-го армійського корпусу.

Організація, структура, місця базування техніки, місця проживання командного складу 2-го армійського корпусу, адреси та будинки – тепер наші спецслужби мають більш структурованою і точною інформацією про дії противника», – повідомляє журналіст.

Він зазначив, що затримання Семенченко дозволить з більш високою ефективністю проводити антитерористичні операції на тимчасово окупованих територіях в Луганську.

Оскільки Семенченко налаштований на співпрацю, скаржитися на свої статки йому не доводиться.

Важливий свідок для прийдешніх судових розглядів в Європейському суді з прав людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: