У Брюховичах відкриють Центр надання адміністративних послуг

IMG_2781

Незабаром мешканці смт. Брюховичі зможуть отримувати всі послуги «на місці» – для них відкриють Центр надання адміністративних послуг.

За словами директора ЛКП «Рембуд» Віктора Писаренка, в управлінні Держгеокадастру вже погодили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, і тепер очікують рішення селищної ради. Роботи планують розпочати в цьому році, передає прес-служба Львівської міськради.

Замовником робіт є ЛКП «Рембуд», якому було виділено з міського бюджету 490 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації і відведення земельної ділянки.

Як розповів директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко, в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області вже погодили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, і тепер очікують рішення селищної ради Брюхович. Тоді зможуть розпочати роботи по зовнішніх мережах і провести експертизу на загальну вартість робіт. Адже вже раніше були розроблені ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення.

Зазначимо, що ЦНАП у смт. Брюховичі планують розмістити на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі. Будувати його будуть за кошти міського бюджету Львова та за  енергоефективними технологіями – зі сендвіч-панелей та металевого каркасу. Загальна площа – 210 кв.м. На 1 поверсі надаватимуть послуги мешканцям – тут буде ЦНАП (передбачені послуги Міграційної служби з можливістю оформлення паспортів) та приймальня селищної ради Брюхович.

Також частина 1 поверху буде використовуватись для медіатеки з можливістю проведення в теплу пору року відкритих зустрічей на літній терасі. А 2 поверх, площею 70 кв.м, використовуватиметься для різних зустрічей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: