Суд відправив на доопрацювання в поліцію протокол про корупційне правопорушення мера Миколаєва

129e458698c4745a32d44582161b51d81481793251

Миколаївський районний суд скерував у поліцію для належного оформлення протокол «Про вчинення правопорушення, пов`язаного з корупцією,

Миколаївський районний суд скерував у поліцію для належного оформлення протокол «Про вчинення правопорушення, пов'язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення», який 5 вересня був вручений міському голові Миколаєва Андрію Щебелю.

Про це повідомляє ІА Дивись.info.

Як з’ясувалося під час розгляду справи, йдеться про придбання мером автомобіля, відомості про що були несвоєчасно внесені у декларацію. Сам Андрій Щебель своєї вини не визнав, пояснивши, що право власності на автомобіль ще не набув.

За словами мера, за автомобіль було оплачено лише половину суми, а власником стане лише після того як сплатить решту коштів, про що уклав договір з продавцем.

Окрім цього, захисник міського голови заявила, що сам протокол про адмінпорушення складений з порушенням інструкції і не оформлений належним чином. На думку захисту правопорушення взагалі не було.

Своєю чергою представник прокуратури апелював до того факту, що Андрій Щебель вніс до декларації дані про суттєву зміну свого майнового статуту, вказавши дату набуття власності та вартість транспортного засобу. При цьому це сталося після того, як він підписав протокол про адмінпорушення. Крім цього, міський голова перереєстрував автомобіль на себе.

Заслухавши аргументи сторін суддя постановив скерувати протокол у поліцію для належного оформлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: