У Львові відбудеться відкрита лекція експерта із питань перехідного правосуддя Філіпа Вінера

ucuposterjug-a5e411c796883096de25110aa2fe2acc

В рамках проекту «Перехідне правосуддя та примирення в Україні», Школа права УКУ розпочинає серію тематичних відкритих лекцій.

Першим спікером проекту стане Філіп Вінер, міжнародний експерт із питань перехідного правосуддя. 28 вересня він прочитає відкриту лекцію «Механіка реформування правової системи у перехідний період».

Усіх охочих запрошують 28 вересня о 17.00 год. до Центру Митрополита Андрея Шептицького (м. Львів, вул. Козельницька, 2а, конференц-зал (127)). Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Мова заходу – англійська.

Довідка:

Філіп Вінер був прокурором міжнародного трибуналу з колишньої Югославії (2001-2007), міжнародним суддею воєнної палати суду Боснії та Герцеговини (2008-2012), керівником юридичного департаменту надзвичайних палат у судах Камбоджі (з 2014 - по сьогоднішній час).

«Перехідне правосуддя та примирення в Україні» – проект Школи права Українського Католицького Університету. У рамках проекту передбачена серія публічних лекцій від провідних вітчизняних та іноземних експертів з питань перехідного правосуддя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: