Львівщину відвідає Група експертів Ради Європи з протидії торгівлі людьми

2017_03_29_ks_58db54d463ac7_1506163656_613x383.125_3_0

Днями у Львівській ОДА відбувся круглий стіл з питань протидії торгівлі людьми у Львівській області. Участь у круглому столі взяли представники Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми на обласному рівні.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Метою круглого столу було обговорення ситуації з протидії торгівлі людьми у Львівській області: досягнення, проблеми, завдання, покращення взаємодії суб’єктів Національного механізму взаємодії, а також розроблення програми візиту на Львівщину Групи експертів Ради Європи з протидії торгівлі людьми (ГРЕТА), який відбудеться 5 жовтня 2017 року.

«За підсумками візиту експерти ГРЕТА нашій державі нададуть рекомендації щодо покращення реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі  людьми», - зазначила директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк.

Під час зустрічі учасники круглого столу обговорювали можливості покращення взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми та напрацювали попередній план візиту моніторингової групи ГРЕТА на Львівщину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: