У США видали посібник про тактику Росії в гібридній війні

unnamed (11)

Представники армії Сполучених Штатів випустили посібник для військових, що розповідає про тактику Росії в гібридній війні. Книга викладена у вільному доступі на сайті PublicIntelligence.

Представники армії Сполучених Штатів випустили посібник для військових, що розповідає про тактику Росії в гібридній війні. Книга викладена у вільному доступі на сайті PublicIntelligence.

«Посібник з російської військової справи нового покоління» було видано в грудні 2016 року. У ньому розглядається гібридна військова тактика РФ, що була застосована в Криму і на Донбасі.

«Російська стратегія заснована на досягненні зміни режиму шляхом об'єднання з місцевими повноважними силами, а не звичайної військової перемоги російських військ. Оскільки нова мета - зміна всієї системи правління», - йдеться в виданні.

На 68 сторінках посібника зібрані фотографії російської військової техніки, її опис і характеристики. Окремо згадуються й кіберзагрози від РФ.

"Кремль співпрацює зі злочинними хакерськими групами, і російський уряд використовує тисячі професійних хакерів як частину стратегії інформаційних операцій", - зазначається в книзі, передає Укрінформ.

«В цьому довіднику робиться спроба вивчити тактику, використовувану Росією в Україні як військову складову їх доктрини війни нового покоління. В цьому посібнику будуть представлені рекомендації для батальйонів і бригадних бойових груп щодо протидії російським методам війни», - йдеться в анотації до книги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: