Об’єкти «Львівтеплоенерго» на 98% готові до опалювального сезону

opalenya

Готовність об’єктів теплопостачання до опалювального сезону становить 98%.

Завершується підготовка об’єктів теплопостачання до опалювального сезону. Станом на 25 вересня ЛМКП «Львівтеплоенерго» підготувало 132 котельні, 138 ЦТП, 84 ІТП, що становить 98% від загальної кількості, йдеться на сайті Львівської міськради.

Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», левову частку робіт під час літньої ремонтної кампанії становить заміна теплових мереж. Так, цього року виконано:

  • заміну магістральної теплової мережі в районі ТЦ «Шувар» на пр. Червоної Калини, діаметром 720/900 мм довжиною 320 м. п., та діаметром 219/315 мм довжиною 32 м. п.;
  • виконано заміну магістральної теплової мережі в районі басейну «Медик» на вул. Сахарова, діаметром 273/400 мм довжиною 262 м. п.;
  • виконано заміну магістральної теплової мережі на вул. Миколайчука, діаметром 530/710мм довжиною 226 м.п.;
  • виконано заміну магістральної теплової мережі від ТЕЦ-1 на пр. Червоної Калини діаметром 630/800мм довжиною 1200 м.п.
  • завершено монтаж теплової мережі до перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6. Ведуться підготовчі роботи до монтажу ЦТП.

Також замінено 15 насосів, ліквідовано дві підвальні котельні на вул. Коновальця, 99, 103 та змонтовано окремостоячу модульну котельню. Виконуються монтажні роботи для введення в дію диспетчеризації об’єктів підприємства. Завершується виконання реконструкції котельні на пл. Соборна, 5, та котельні на вул. Левицького,8.

На найбільшому об’єктів теплопостачання ТЕЦ-1 виконується капітальний ремонт парового котла ПК-6, а також його автоматизація, виконується капітальний ремонт водогрійного котла ВК-3, капітальний ремонт турбогенератора ТГ-4, виконано середній ремонт турбогенераторів ТГ-3 та ТГ-6.

Крім того, виконано технічні вимоги на тендер із встановлення у будинках Шевченківського району 84 ІТП (виділення коштів планується згідно Кіотського протоколу).

Також проводяться тендерні процедури із встановлення у житлових будинках Сихівського району 409 ІТП (виділення коштів планується згідно кредиту ЄБРР).

Нагадаємо, у новому опалювальному сезоні 2017-2018 р. ЛМКП «Львівтеплоенерго» здійснюватиме теплопостачання до більше як 1600 будинків і більше 200 бюджетних установ.

Опалювальний сезон розпочинається, якщо протягом трьох діб середньодобова температура є нижчою 80С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: