Кількість тих, хто отруївся рибою з «Привокзального», зросла до 63 осіб

1-39

Станом на сьогоднішній ранок кількість тих, хто звернувся по медичну допомогу через отруєння копченою рибою, купленою на ринку «Привокзальний», досягнула 63 осіб.

Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Нагадаємо, о 18.15 год. 22 вересня до Львівського обласного центру ЕМД МК поступило повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні було госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом «гостра кишкова інфекція». Протягом 23 -25 вересня до лікувальних закладів продовжили звертатися громадяни. Всі вони вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали 21 вересня в одному із торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у м. Львові.

Станом на 06.00 год. 26 вересня всього потерпілих від спалаху інфекції 63 особи, в тому числі 7 дітей. На стаціонарному лікуванні перебуває 58 осіб, в тому числі 6 дітей (ЛОІКЛ – 56 (6 дітей), Пустомитівській ЦРЛ - 2). Ще 4 особи, в тому числі 1 дитина, відмовилась від госпіталізації і перебувають на амбулаторному лікуванні), 1 постраждалий виписаний. Стан всіх пацієнтів середньої важкості.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: