За рік у колишньому російському культурному центрі на Короленка мають відкрити Будинок воїна

DSC06263

У колишньому приміщенні Російського культурного центру, що на вулиці Короленка у Львові, планують відкрити Будинок воїна.

Про це сьогодні повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк після обговорення майбутнього використання звільненого приміщення, передає ІА Дивись.info

«4 травня так званий культурний центр звідти виселили. Далі ми передбачили в бюджеті 170 тисяч на проектно-кошторисну документацію. Ремонт потягне серйозну суму – плюс-мінус 5, 5 мільйонів гривень. Ми сьогодні зібрали представників громадських організацій, пов’язаних з АТО, та учасників АТО, щоби спільно вирішили, що тут робити. І поставили собі дедлайн: до кінця жовтня маємо визначитися, що тут буде, яка організаційна правова форма. Думаю, що спільно ми приймемо рішення. Керівництво обласної ради поставило собі за мету до 14 жовтня 2018 року відкрити Будинок воїна чи ветерана. Поки що це умовна назва», – розповів Володимир Гірняк.

Під час обговорення майже всі учасники дійшли висновку, що у приміщенні на Короленка має бути розміщений Музей російсько-української війни та Революції Гідності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: