Королівський злочин: дворічна дівчинка краде попкорн у принца Гаррі (відео)

завантаження (2)

Як виявилося, він не дуже-то і проти.

Британські ЗМІ звернули увагу на ролик з «Ігор нескорених» (Invictus Games) - міжнародного спортивного змагання для військових-інвалідів, що проводяться з ініціативи британського принца Гаррі - на якому дворічна дівчинка протягом хвилини краде попкорн у 33-річного спадкоємця англійської корони.

Спочатку принц Гаррі відсмикнув відро з кукурудзою, здивувавшись поведінкою дівчинки, але потім сам пригостив її ласощами і почав смішити, роблячи гримаси під прицілами телекамер.

Сусідкою британського спадкоємця виявилася дочка Девіда Хенсона - друга принца Гаррі, бронзового чемпіона паралімпійських ігор 2016 року і капітана збірної Сполученого Королівства з волейболу на перших «Іграх нескорених» в 2014 році.

Нагадаємо, «Ігри Нескорених» (Invictus Games) у 2014 році заснував принц Уельський Гаррі. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків.

Україна цього року вперше отримала право взяти участь в «Іграх Нескорених», як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід в АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: