На Львівщині експонуватимуть фотовиставку про захист пралісів

462073_2_1200x480_1506673739_613x245.2_3_0

З нагоди відзначення 10-тої річниці включення Букових пралісів Карпат до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, на Львівщині відкриється виставка світлин.

З нагоди відзначення 10-тої річниці включення Букових пралісів Карпат до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, на Львівщині відкриється  виставка світлин.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Виставка «Захист пралісів. Збереження українського аватару – справа Держави» у першій декаді жовтня експонуватиметься у приміщенні Львівської ОДА.

Фотовиставка  виготовлена та організована в межах проекту «Збереження карпатських пралісів» Українським товариством охорони птахів за участі та фінансової підтримки Франкфуртського зоологічного товариства (Німеччина).

Через об’єктив професійного фотографа відвідувачі  зануряться у красу та багатство унікальних пралісів, які ще збереглись в Українських Карпатах.

Відвідувачі виставки дізнаються, що таке праліси, як вони виглядають, наскільки вони різноманітні. На світлинах відображені також  тварини, для  яких праліси є домівкою. Світлини зроблено у 2015 році на території національних природних парків Карпат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: