Перехрестя вулиці Личаківської з Круп’ярською відкрито для проїзду транспорту

img0881-90820debbe66dadf14911a9dd2aa30ec

Перехрестя вул. Личаківської з Круп’ярською відкрито для проїзду транспорту.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Нагадаємо, на вул. Личаківській триває капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і найголовніше – це ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора, який минулого року кілька разів провалювався. Ремонтні роботи розпочалися з 25 березня. Тендер на виконання робіт виграла компанія ТзОВ «Онур». Орієнтовна вартість робіт – 6 млн. євро.

Реконструкція вулиці здійснюється у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова. Другий етап - роботи на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б.Котика. І третій етап - від вул. Б.Котика до вул. Пасічної.

У серпні були повністю завершені роботи на перехресті вул. Личаківської і вул. Мечникова. Тут замінено 30 м колектора, діаметром 1200 мм, який знаходився на глибині 7,5 м. Замощені тротуари, викладена бруківка і поставлено 8 опор контактної мережі. З 18 вересня здійснюється повноцінний рух трамваю № 7.

Зараз триває другий етап ремонту вул. Личаківської: від вул. Мечникова до вул. Б. Котика. На цій ділянці вже прокладено 330 метрів колектора, залишилося прокласти ще приблизно 40 метрів. Проведено 600 м водопроводу, по 300 м з обох сторін дороги з підключенням до житлових будинків. Замощено 300 мтротуару і 300 м колії. Для відкриття руху автомобілів на цій ділянці дороги ще необхідно завершити роботи з облаштування колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів. Також на вул. Б. Котика буде проведено переключення існуючих колекторів у новозбудований. Ремонтні роботи на цьому відрізку планують завершити до кінця листопада.

Після цього розпочнуться роботи на наступній ділянці дороги: від вул. Б. Котика до вул. Пасічної. Повністю завершити ремонтні роботи на вул. Личаківська планують весною 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: