На Львівщині в ДТП загинули двоє юнаків

22008349_2136766676363726_8273249616206763977_n

На Турківщині внаслідок ДТП загинув 19-річний водій легкового автомобіля, а в Буському районі внаслідок наїзду автомобіля загинув 20-річний пішохід.

На Турківщині внаслідок ДТП загинув 19-річний водій легкового автомобіля, а в Буському районі внаслідок наїзду автомобіля загинув 20-річний пішохід.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

В Турківське відділення поліції 1 жовтня надійшло телефонне повідомлення про ДТП,яке сталося близько 03.15 у селі Верхнє Висоцьке.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Ауді А4», 19-річний житель району, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Внаслідок цього юнак отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям, і помер дорогою до лікарні.

Також в Буське відділення поліції 1 жовтня надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що у селищі Красне сталося ДТП з потерпілими.

Як попередньо встановили працівники поліції, на вулиці Івана Франка близько 05.20 водій автомобіля «Мерседес Віто», 29-річна жителька міста Київ, скоїла наїзд на свого 20-річного земляка, студента одного із львівських вищих навчальних закладів. Подія сталася, коли юнак перетинав проїжджу частину поза пішохідним переходом. Від отриманих травм він помер на місці пригоди.

Наразі встановлюються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: