В 2018 році в Україні створять 1,1 мільйона робочих місць

fe627672d24e0084ff8b14acf44384d7

Український ринок робочої сили зростає — тож держава у 2018-му планує збільшити кількість пропонованих робочих місць, заявляють в уряді. Прогнозована їхня кількість має перевищити мільйон.

Український ринок робочої сили зростає — тож держава у 2018-му планує збільшити кількість пропонованих робочих місць, заявляють в уряді. Прогнозована їхня кількість має перевищити мільйон.

Наступного року в Україні буде створено близько 1 млн 100 тис робочих місць, заявив в.о. голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко, передає Na chasi.

За словами представника уряду, завершена робота з розвитку ринку праці України на 2018 рік. Зростання кількості робочих місць стало можливими завдяки поступовому переходові української економіки зі стагнації до розвитку. Про це свідчать показники щодо збільшення заробітної плати, зростання чисельності робочих місць та кількості вакансій. Серед основних стимулів такого розвитку Ярошенко вказав програму уряду з підвищення заробітної плати та видатків Фонду соцстрахування.

За його словами, на сьогодні в базі даних служби зайнятості є близько 110 тис вільних робочих місць. Порівнюючи із 2016-м, це майже на 70% більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: